SKVĚLÉ A LEVNÉ VÁNOČNÍ DÁRKY

SKVĚLÉ A LEVNÉ VÁNOČNÍ DÁRKY
Vánoce se opět nezastavitelně blíží a s vyzdobením nákupních středisek člověk začne pomalu ale jistě přemýšlet o tom, co pořídit svým milovaným a přátelům. Vánoce jsou však jedním z finančněji nejnáročnějších období. Kromě vánočních dárků nás čeká také nákup stromečku, spousty potravin, ale také různých ozdob, a dekoračních drobností. Také proto je dobré se zamyslet nad tím, jak letos nakoupit dárky levněji, a přitom stále kvalitně.

Nákupy přes internet v zahraničí

Pokud si na nákup dárků ponecháme dostatek času, můžeme se zaměřit na zahraniční internetové obchody a portály. Zde máme výhodu jinak u nás nedostupného, či příliš drahého, zboží.

Ebay

Jedním z vůbec nejčastějších využívaných a navštěvovaných portálů je eBay, se svými možnostmi obchodů z celého světe, ale také často manufaktury masivní výroby, zde můžete najít velmi zajímavé dárky, za třetinu peněz, které bychom nechali v místních obchodech. U tohoto obchodu však musíte sledovat, odkud je daný produkt odesílán, nejčastěji se bude jednat o Čínu, v takovém případě je lepší objednávat až 2 měsíce dopředu. Další velkou výhodou je však mnohokrát nulová cena za poštovné.

Etsy

Dalším velmi zajímavým portálem je poté Etsy, oproti eBay zde najdete pouze ručně vyráběné věci, což je motto tohoto portálu. Zde si dávejte pozor na ceny, a dobře si nastavte filtry při vyhledávání. Zatímco zde můžete najít spoustu zajímavých a jedinečných produktů za skvělé ceny, najdete však také produkty ve vyšší cenové relaci. Velkou výhodou tohoto obchodu jsou právě jedinečné produkty, které většinou jinde nenajdete. Najdete zde obchody z celého světa, a u každého produktu najdete také cenu za poštovné. Další výhodou je však samotné odeslání, z Evropských obchodů dostanete své zboží do 2 týdnů, z Kanady a USA do 1 měsíce.

Amazon

Velkou výhodou Amazonu je zejména jeho obrovská nabídka produktů, ale také možnost vybrat si daný sklad. S měsíčním předstihem před Vánoci můžete jednoduše nakupovat na Amazonech Německa (.de), Francie (.fr), nebo Velké Británie (co.uk). Tyto zásilky můžete balit do vánočních obalů již po 2 týdnech. Nakupovat zde můžete jak knihy, tak oblečení, elektroniku, ale také hudbu a filmy, které u nás často nejdou dostupné.

Lokální prodejci

Pokud nám zbývá pouze několik dní do Vánoc, poté se ještě můžeme stále obrátit na české e-shopy, ale také výrobce, a portály. Doprava je o Vánocích problematická, proto si nezapomeňte dát několik dní jako rezervu pro doučení balíčku

Fleur.cz

Jedním ze zajímavých lokálních portálů je český ekvivalent již zmíněného Etsy – Fleur, také na tomto webu najdete stovky českých umělců, designérů, a dalších výrobců, kteří vám přinášejí zajímavé a jedinečné možnosti dárků pro vaše milované, a to za dobré ceny. Dodání je navíc do 1 týdne. Kategorie jsou zde velmi obsáhlé, najdete jak oblečení, tak nábytek, šperky, ale také diáře, galanterii, a mnohé další.

Další články